Jecko & Jessies Lekland öppnar i höst!

I höst är det premiär för de kända TV-profilerna Jecko & Jessie att öppna ett nytt fantasifullt och magiskt lekland på Överby i Trollhättan

Jecko & Jessie är kända från SVT & Barnkanalen/Bolibompa. I 20 år har de turnerat land och rike runt både i Sverige och utomlands och har arbetat med artister som Fredrik Kempe, Andreas Weise m.fl. i storslagna Julshower och även arbetat tillsammans med artister som Anton Ewald, Måns Selmelöv, Scotts, Lotta Engberg och Magnus Uggla för att nämna några.

Jecko & Jessie är oerhört populära hos både barn som vuxna. Jecko och Jessie heter egentligen Joachim Assarsson och Karin Odermatt och utgår från vår kära grannstad Lidköping.

Tidigare i år startade de Jecko & Jessies Lekland i Lidköping och nu har turen kommit till Trollhättan där de planerar att slå på stort och öppna lekland på Överbyområdet. De kommer ligga granne precis intill Hop N Pop och målet är satt med premiär i oktober.

Det nya leklandet skall få en väldigt häftig karaktär, ungefär som att korsa Alice i Underlandet med regissören Tim Burtons enastående fantasi och kreativitet.

Naturligtvis kommer man ha klassiska lekmoment med både hinderbanor, hopp och -rutschkanor för alla åldrar, även de vuxna. Man blir aldrig för gammal för att leka loss ordentligt.

Till detta kommer man bygga en väldigt unik restaurangdel som säkert kommer förvåna och förtjusa många. Tanken är att allt ska vara lite extra spetsat och skruvat på olika sätt så att man får en riktigt unik upplevelse. Man verkar tänka på alla detaljer och inte lämna något åt slumpen.

Bygget kommer bli stort och hamna i storleksordningen på ca. 1200 kvadratmeters yta. Så det kommer finnas gott om utrymme för att bygga ett stort och riktigt häftigt lekland här.

overby.se önskar dem all lycka till och varmt välkomna till Överbyområdet och Trollhättan.

Vi kommer naturligtvis följa deras resa och rapportera vidare när det drar ihop sig för premiär.