David Nilsson & The Bon Vivants spelar på Godhem 31/10

I samband med Fred Lindbergs vernissage och Godhems pizzakväll 31/10 ska David Nilsson & The Bon Vivants göra en något unik spelning.

David Nilsson & The Bon Vivants är en pop/rockgrupp som levererar sina egna, unika tolkningar av kända låtar samt spelar egenkomponerad musik. De har haft samarbete med musiklegenden Neil Sedaka och samarbetar löpande med artisten- och låtskrivaren Eva Eastwood.

Bandet består av sångaren David Nilsson, gitarristen Mattias Timan och vid vissa tillfällen gitarristen, basisten och pianisten Jesper Madsen.

Nya projekt och låtar är under arbete så det kommer bli ett spännande 2020 berättar David när vi träffar honom för ett samtal inför spelningen.

Spelningen 31/10 kommer bli speciell berättar han vidare:

Det beror på att det finns en speciell tanke med låtvalen och upplägget för den här spelningen. Man har nämligen gjort ett samarbete med konstnären Fred Lindberg som öppnar sin vernissage samma kväll. Fred har fått influera med låtval och upplägg på det musikaliska inslaget. Detta för att skapa en känsla av symbios med honom och hans konstverk.

David antog utmaningen och har lagt extra arbete på samverkan med Fred i detta.

Det ska bli spännande att se resultatet 31/10. Aftonen startar kl. 19.00 och håller på fram till kl. 23.00.

Läs gärna vidare info om kvällen under artiklarna om Fred Lindbergs Vernissage och Pizzakväll på Godhem.

OBS! Bordsbokning gäller för alla matgäster på tel. 0520-447170. Matgäster har gratis inträde annars 50:- entréavgift