Vad händer under premiären av Löfgrens Hem och Trädgård?

Vi följer uppladdningen och vad som kommer att hända i helgen vid premiären av Löfgrens Hem och Trädgård.

Vidare kan overby.se nu också berätta om Löfgrens grannbutik, restaurangen Godhem, deras höst-start och samarbetet dem emellan.

Premiärdax och overby.se fortsätter som utlovat att följa händelserna kring premiärhelgen av nya Löfgrens Hem och Trädgård.

Vi kan nu avslöja att det kommer ske flera härliga aktiviteter med ekologisk hållbarhet som något av ett tema under helgen med start nu på fredag 30 augusti.

Detta på det vi kallar det Norra området på Överby, både hos Löfgrens Hem och Trädgård som premiär-öppnar men också hos grannen på den genuina ekologiska restaurangen Godhem som man samarbetar med och som drar igång sin höst-säsong.

På Löfgrens kan man gå tipspromenad med fina priser. Godhem serverar en speciell ekologisk Skördefest-buffé från 30/8 till 1/9 mellan kl. 11-16. Se erbjudanden.

Godhem kommer även att ha en liten minimarknad utanför med försäljning av grönsaker och annat smått och gott. Låter lovande och smarrigt.

Trollhättans Energi kommer och inviger deras nya elbilsladdare och kör demo på den. Likaså kommer Mannes motor med en demo på elbilen Hyundai Kona för de miljö- och motorintresserade. Bil kommer finnas på plats för utlåning.

Se aktiviteter

Det ser ut att bli en riktigt gemytlig helg på både Godhem och Löfgrens Hem och Trädgård.

Mer nyheter kommer så fortsätt följa oss.