Stötta Trollhättan!

I dessa dagar av Corona påverkas både handel- liksom idrottslivet ekonomiskt på ett sätt som sätter alla på mycket svåra prov. Med bakgrund av detta har fotbollsklubben TFK och delar av Trollhättans idrottsföreningar tagit ett mycket positivt initiativ genom att starta ”Stötta Trollhättan” - Ett lotteri av Trollhättan - Idrottsliv och Handel.

Vi på overby.se är glada över att kunna dra vårt strå till stacken för att hjälpa både handeln och idrottslivet i Trollhättan under dessa svåra tider. När vi kontaktades av TFK, som är en av många klubbar i vårt närområde som vi arbetar med i vårt Kultur- och Idrottsprogram om att finna samarbete med Överbys butiker tvekade vi inte att medverka och hjälpa till att skapa ett samarbete kring detta. I skrivande stund har därför ett samarbete mellan Etage-huset på Överby och lotteriet ”Stötta Trollhättan” inletts.

Vi hoppas detta skall ge fin utdelning för alla deltagande där både företagen- och idrottsklubbarna får ekonomisk uppbackning, som de verkligen behöver, samtidigt som lotterideltagarna kan vinna fina priser genom presentkorten som man kan vinna.

Allt för att ”Stötta Trollhättan”.

Vad är Stötta Trollhättan?

Stötta Trollhättan är ett initiativ för att stödja föreningslivet och handeln i Trollhättan. Förtjänsten av lotteriet går till den/de föreningar som du väljer när du köper lotten. Det bästa och geniala med lotteriet är att vinstpengarna förblir i Trollhättan eftersom samtliga leverantörer av vinster härstammar från Trollhättans Kommun. Föreningslivet går igenom en tuff tid med mycket osäkerhet. Inställda matcher, evenemang och cuper drabbar föreningar hårt. Det blir allt svårare att få sponsorer. Lotteriet är till för att hjälpa föreningarna igenom denna tuffa tid.

Följande föreningar står idag bakom lotteriet:

Trollhättans FK, Sjuntorps IF, Trollhättans Badmintonförening, SMK Trollhättan, Trollhättans HC, Skoftebyns IF, Halvorstorps IS och Trollhättans BoIS.

Bli en ”Stöttare”

För bara 50 kronor som en lott kostar kan Du hjälpa Trollhättan genom den svåra tiden. Hjälp våra ungdomar och idrottsrörelsen. Hjälp företagen i Trollhättan - bli en ”Stöttare”

Eller som lotteriets grundare säger:

”Vi tror på gräsrötternas styrka”

Här kan ni läsa mer om lotteriet och också köpa lotter i ”Stötta Trollhättan”.