Pizzakväll på Godhem

Så var det dax för en klassisk pizzakväll på Godhem igen. Sista torsdagen i månaden som sig bör enligt traditionen. Det bjuds på många överraskningar under kvällen.

Torsdag 31/10 mellan kl. 19-23 är det traditionsenlig pizzakväll på Godhem.

Naturligtvis står Godhems omtalade ekologiska pizzor i fokus när det gäller kvällens meny men som vanligt bjuds det på mycket mer än bara mat denna afton.

Den kände Trollhättekonstnären Fred Lindberg öppnar nämligen samtidigt sitt vernissage på Godhem. Med hans expressiva konst så det finns mycket spännande att titta på och kanske få med sig ett verk hem också efter att kvällen är slut.

Någon som definitivt kommer få med sig inte bara ett utan två konstverk av Fred Lindberg är vinnaren till tävlingen som overby.se har arrangerat den här kvällen. Håll utkik efter tävlingen när den dyker upp på Facebooksidan för overby.se och följ instruktionerna där. Tavlorna har ett sammanlagt försäljningsvärde av 3.400 kronor.

Ni kan läsa mer om Fred Lindberg i en separat artikel här.

Vinnaren kommer inte bara få två tavlor med sig hem utan overby.se har även arrangerat att vinnaren får en middag för två på Godhem under kvällen till ett värde av ca. 600 kronor. (dryck ingår ej)

Kan bli en riktigt trevlig kväll för vinnaren!

Det kommer bjudas på musik i form av David Nilsson & The Bon Vivants som de flesta känner till i regionen. Det ryktas även om att ett visst samarbete mellan David och konstnären Fred Lindberg är på gång. Vi får se vad det kan bli.

Ni kan läsa mer om David Nilsson & The Bon Vivants i en separat kommande artikel här.

Tips: Boka gärna bord för att försäkra er om en plats då dessa kvällar alltid är välbesökta.

OBS! Bordsbokning gäller för alla matgäster på tel. 0520-447170. Matgäster har gratis inträde annars 50:- entréavgift